FURminator Четка за котки с къса козина

SKU 6245 Категория Brand:

51.00лв.

Специализиран тример за котки с къса козина (дължина на косъма по-малка от 5см), която прониква дълбоко в горната част на козината без да я повреди и я премахва по деликатен начин. Благодарение на удобния й извит ръб, този инструмент е идеално подходящ за контурите на главата и тялото на вашата котка. Чрез заоблените веъхчета FURminator се плъзга много лесно по козината и по този начин предотвратява дразненето на кожата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: – Инструмент за грижа за козината на котките – Премахва мъртвата козина до 99% – Гребен от неръждаема стомана – Не уврежда козината – Извит, удобен ръб: адаптира се към естествените контури на тялото на вашата котка – Копче FURejector®: премахва космите от гребена – Skin Guard®: заоблени връхчета, деликатно се плъзгат по козината – Ергономична дръжка: лесна за държане – Предотвратява образуването на кожни наранявания – Съдържа защитна лента за зъбците, когато гребена не се използва.
Специализиран тример за котки с къса козина (дължина на косъма по-малка от 5см), която прониква дълбоко в горната част на козината без да я повреди и я премахва по деликатен начин. Благодарение на удобния й извит ръб, този инструмент е идеално подходящ за контурите на главата и тялото на вашата котка. Чрез заоблените веъхчета FURminator се плъзга много лесно по козината и по този начин предотвратява дразненето на кожата.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
– Инструмент за грижа за козината на котките
– Премахва мъртвата козина до 99%
– Гребен от неръждаема стомана
– Не уврежда козината
– Извит, удобен ръб: адаптира се към естествените контури на тялото на вашата котка
– Копче FURejector®: премахва космите от гребена
– Skin Guard®: заоблени връхчета, деликатно се плъзгат по козината
– Ергономична дръжка: лесна за държане
– Предотвратява образуването на кожни наранявания
– Съдържа защитна лента за зъбците, когато гребена не се използва.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване