EUKANUBA DAILY CARE OVERWEIGHT 15 кг.

SKU 6420 Категории , Brand:

134.00лв.

Eukanuba Daily Care Weight Control за възрастни кучета от големи породи има над 30% по-малко мазнини (спрямо Eukanuba Adult Large Breed), за да помогне на вашето куче да поддържа здравословно тегло. Допълнително включеният L-карнитин подпомага за здравословното управление на теглото и намалява натоварването на ставите. Освен това, той съдържа и естествени източници на глюкозамин и калций, които помагат за поддържане на здрави стави и подвижност на ставите, така че кучетата да могат да се радват на активен живот. Тази суха храна включва също естествени източници на омега 6 и 3 за насърчаване на здрава кожа и козина. Специалната шестоъгълна форма на заедно с уникалния DentaDefense помага да се поддържат зъбите чисти и здрави. Eukanuba Daily Care Weight control съдържа прясно пиле, за да поддържа слаби и силни мускули. Приспособената смес от фибри от пребиотици и цвекло от пулпа също насърчава здравословното храносмилане. Храната е 100% пълноценна и балансирана и е идеална за възрастни кучета от големи породи.
Царевица, сушено пиле и пуйка (15%, естествен източник на глюкозамин и хондроитин сулфат), ечемик, сорго, пшеница, прясно пиле (10%), пулпа от сушено цвекло (3,1%), рибно брашно, птичи мазнини, пилешки сос, минерали (включително натриев хексаметафосфат 0,36%), изсушено цяло яйце, ленено семе, фруктоолигозахариди (0,26%), бирена суха мая, глюкозамин (от животински тъкани) (0,04%).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване