Dr.Vet Mobilityvet – добавка за здрави стави

69.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Описание MOBILITYVET предпазва младите животни от деформации на костната система, слаби стави и сухожилия. MOBILITYVET намалява болката в ставите на стари животни с вече настъпили изменения, както и секрецията на синувиална течност.A Глюкозаминът участва в образуването на глюкозаминогликани (GAGs), нужни на тялото, за да образува хрущяли и да възстановява ставите. Действа като подобрява подвижността на ставите и позволява по-добро захващане на ставните кости. Предотвратява бързия разпад на хрущялните тъкани, типичен за възрастните кучета. Хондоратинът и хиалуроновата киселина подобряват еластичността на хрущялите и са хидрофилни субстанции (привличат и затварят в себе си водните молекули). Те изпълват междуклетъчните пространства, придавайки обем и здравина на тъканите. MSM (метилсулфонилметан) е чудесен източник на сяра, която играе централна роля в подвижността на ставите и образуването на хрущялна тъкан. Намалява болката и възпаленията. Витамин С е незаменим в биосинтеза на колаген (структурния протеин на съединителните тъкани). Защитава хрущялите и хондроцитите. Начин на употреба 1 таблетка на 10кг тегло в период от 4 до 6 седмици, за кучета и котки. Максимална дневна доза: 2 таблетки на 10кг живо тегло. MOBILITYVET се препоръчва превантивно за млади кучета и котки, особено в периода между 4 и 10 месеца, в периода на активен растеж. При видими и диагностицирани деформации, остри и хронични възпаления на ставите, меки сухожилия и съединителна тъкан, се препоръчва терапевтична доза от 2 таблетки на 10кг живо тегло за период от 2 до 4 седмици, след което се преминава на стандартната доза. За стари кучета със ставни проблеми – давайте терапевтична доза от 2 таблетки на 10кг живо тегло за период от 2 до 4 седмици, след което преминете към стандартната доза.
Състав Аналитичен състав: фибри 20%, протеини 18%, мазнини 5,5% Състав: Глюкозамин, целулоза на прах, Хондоратин сулфат, метилсуфонилметан (MSM), бирена мая, сушени водорасли, Хиалуронова киселина. Добавки (на kg): Витамини: Витамин C 3a300 40.000 mg, витамин E/ α-токоферил ацетат 3a700 10.000 mg Микроелементи: цинков сулфат монохидрат 3b605 5.000 mg, манганов сулфат монохидрат 3b503 4.000 mg, меден хелат на глицин хидрат 3b413 500 mg

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване