FERPLAST DOGVILLA – КЪЩА ЗА КУЧЕ

256.00лв.

Dogvilla е открит развъдник за кучета, изработен от здрава пластмаса, със система за отваряне от страничната стена (патентована). Панелът за отваряне може да се монтира отдясно или отляво. Веднъж отворен, той се превръща в удобна платформа, опираща се на земята, което дава много на вашето куче
повече място за себе си. Dogvilla е идеална за всички сезони и е оборудвана с вентилационна и дренажна система, които гарантират суха среда по всяко време. Основата е проектирана със специални прорези, които позволяват на водата да изтича от развъдника. Специалните алуминиеви ръбове около входа са проектирани да издържат на ухапвания от кучета. Dogvilla се продава напълно разглобена, с цел намаляване на размера на опаковката. Сглобяването е много лесно и не изисква специални инструменти, което го прави лесен за транспортиране и използване дори на почивка. Налични като аксесоари, ще намерите пластмасова врата и комплект изолационни панели, които да поставите вътре в развъдника и да осигурите по-голяма защита. (Тези аксесоари не се предлагат в Австралия).

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване