Dermoscent PYO spot – за кучета с телесно тегло от 20 до 40 кг – кутия с 4 пипети

52.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

PYOSPOT – ПРЕЧИСТВАЩ СПОТ-ОН ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КОНТРОЛА НА КОЖНИТЕ ИНФЕКЦИИ PYOspot® е първият спот-он продукт, с формула специално предназначена да пречиства кожата на кучетата с повтарящи се кожни инфекции. Благодарение на 100% естествените си активни съставки и по-специално на иновативния антимикробен комплекс PhytoC-2®, PYOspot® възстановява баланса на кожната флора и успокоява кожата, като същевременно подсилва кожната бариера, като по този начин поддържа добро ниво на хидратация. Категории: Dermoscent, Грижа за предразположена към инфекции кожа ОПИСАНИЕ PYOspot® – Пречистващ спот-он за подобряване на контрола на кожните инфекции За кучета PYOspot® е първият спот-он продукт, с формула специално предназначена да пречиства кожата на кучетата с повтарящи се кожни инфекции. Благодарение на 100% естествените си активни съставки и по-специално на иновативния антимикробен комплекс PhytoC-2®, PYOspot® възстановява баланса на кожната флора и успокоява кожата, като същевременно подсилва кожната бариера, като по този начин поддържа добро ниво на хидратация. Указания за употреба: Счупете горната част на пипетата, разтворете козината на кучето и нанесете между раменете на 1 или 2 точки директно върху кожата, по една пипета на седмица, докато е необходимо, в няколко последователни месеца.Не се изисква масаж; биодифузивен агент ще позволи хомогенно разпределение на продукта по цялото тяло на животното. Препоръчва се животното да не се къпе 2 дни преди и 2 дни след прилагането. При къпане се намаляват кожните мазнини, а те са необходими за разпространяването на препарата по повърхността на кожата. Няма несъвместимост при съвмесното прилагане на продукта с всеки един друг спот-он продукт.
Съставки: Ефикасността на PYOspot® е основана на: Екстракти от няколко растения: ажван (Trachyspérmum ámmi)  и нийм В комбинация с растителни масла от таману (Calophyllum inophyllum) и коноп, богати на есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6) Плюс синергична смес от етерични масла: лавандин, лимонов евкалипт, палмароза и чубрица. Съвети: Иновативен подход за подобряване на контрола върху кожните инфекции, допълващ антимикробните лечения. Ефикасност: Ефикасността на PYOspot® е доказана благодарение на клинично изследване проведено под ветеринарен контрол: В 88% от случаите, честотата на рецидив е намалялаВ 88% от случаите, количеството на използваните лекарства е намаляло. Разфасовки: PYOspot – за кучета с телесно тегло от 1 до 10 кг – 4 пипети по 0,6 мл PYOspot – за кучета с телесно тегло от 10 до 20 кг – 4 пипети по 1,2 мл PYOspot – за кучета с телесно тегло oт 20 до 40 кг – 4 пипети по 2,4 мл

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване