Dermoscent PYO clean Shampoo – лечебен шампоан за намаляване на повтарящи се кожни инфекции, за кучета и котки – 200 мл

28.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

PYOCLEAN SHAMPOO – ПРЕЧИСТВАЩ ШАМПОАН ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КОНТРОЛА НА КОЖНИТЕ ИНФЕКЦИИ PYOclean® Shampoo е пречистващ шампоан, предназначен да оптимизира лечението на повтарящи се кожни инфекции. Неговата концентрирана формула, богата на есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6), извлечени от растения и естествен антимикробен комплекс PhytoC-2®, е специално разработена за кучета и котки (физиологично рН). Шампоанът PYOclean® няма добавен аромат и е допълнително решение, предназначено да:• почиства нежно, благодарение на почистващата основа без сапун• пречиства без дразнене или изсушаване на кожата• възстановява баланса на кожната флора Категории: Dermoscent, Грижа за предразположена към инфекции кожа ОПИСАНИЕ PYOclean® Shampoo За котки & кучета Пречистващ шампоан за подобряване на контрола на кожните инфекции PYOclean® Shampoo е пречистващ шампоан, предназначен да оптимизира лечението на повтарящи се кожни инфекции. Неговата концентрирана формула, богата на есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6), извлечени от растения и естествен антимикробен комплекс PhytoC-2®, е специално разработена за кучета и котки (физиологично рН). Шампоанът PYOclean® няма добавен аромат и е допълнително решение, предназначено да:• почиства нежно, благодарение на почистващата основа без сапун• пречиства без дразнене или изсушаване на кожата• възстановява баланса на кожната флора. Опаковка: 200 мл Указания за употреба: Нанесете шампоана върху козината на животното, която преди това е била навлажнена с хладка вода. Масажирайте, за да се постигне добър обем пяна по цялото тяло на животното. Оставете за поне две минути. След това изплакнете обилно и изсушете животното.Специално формулиран за чувствителна животинска кожа, този шампоан може да се използва веднъж до няколко пъти седмично.
Съставки: PYOclean® Shampoo съдържа масло от коноп, което е богато на незаменими мастни киселини (Омега 3 и 6), съчетани с етерични масла от риган и манука, прополис и мед. Неговата почистваща основа е формулирана с липоаминокиселини от зелена ябълка и лесно се разгражда в околната среда. : В случай на инфекция, PYOclean® шампоан може да се използва в комбинация с медикаментозни шампоани за облекчаване на сухота на кожата, която потенциално може да бъде причинена от последните или да се използва самостоятелно между периодични епизоди на инфекция. Допълва PYOspot® (грижа за общите случаи), помагайки за контролиране и намаляване на рецидивите. Ефикасност: Ефективността на PYOclean® шампоан е доказана в клинично проучване, проведено под ветеринарен контрол. Установено е значително подобрение по няколко критерия.Процент на промяна между Ден 0 и Ден 28. Кучета Котки Пречистващ ефект : +90% Пречистващ ефект : +89% Успокояващ ефект: +62% Успокояващ ефект: +61% Дезодориращ ефект: +81%

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване