Dermoscent Atop 7 – успокояващ крем шампоан за раздразнена, суха или склонна към алергии кожа за кучета и котки – 200 мл.

22.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

ATOP 7® е успокояващ шампоан-крем за раздразнена, суха или алергична кожа, при кучета и котки. Неговата концентрирана формула е богата на есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6), извлечени от растения и други 100% естествени съставки, и е специално предназначена за кучета и котки (поддържа физиологичното  рН на кожата им). Шампоанът ATOP 7® няма добавен аромат и е предназначен да: почиства нежно, благодарение на почистващата основа без сапун успокоява възпалението на кожата и алергичните реакции намаляване на сърбежа хидратира кожата и засилва бариерната й функция, като същевременно реструктурира епидермиса, за да повиши неговата устойчивост срещу дразнещи агенти Указания за употреба Нанесете шампоана върху козината на животното, която преди това е била навлажнена с хладка вода. Започнете да масажирате, за да постигнете добър обем пяна по цялото тяло на животното. Оставете за поне две минути. След това изплакнете обилно и изсушете животното.Специално формулиран за чувствителна животинска кожа, този шампоан може да се използва веднъж до няколко пъти седмично. Съвети: Шампоанът АТОП 7® е специално предназначен за почистване и успокояване на раздразнената кожа на животни, страдащи от сърбежен дерматит (сърбеж). Засилва кожната бариера и следователно постига по-добро справяне със случаите на атопичен дерматит Препоръчително е да комбинирате шампоан ATOP 7® с ATOP 7® спрей, успокояваща нестероидна емулсия за честа употреба, за оптимизиране на контролирането на сърбежа Топлината увеличава сухотата на кожата и реактивира възпалението; затова е препоръчително животното да се къпе с хладка вода. Ефикасност: Ефикасността на шампоанът ATOP 7® е доказана благодарение на клинично проучване, проведено под ветеринарен контрол. Установено е значително подобрение по няколко критерия. Процент на промяна между Ден 0 и Ден 28
Ефикасността на шампоан АТОП 7® се основава на неговите хидратиращи агенти: калциев PCA, захариден комплекс, както и конопено масло, което е богато на незаменими мастни киселини (Омега 3 и 6). Етеричните масла от гаултерия и лимоново чаено дърво, комбинирани с екстракт от каперси, позволяват ефективно действие срещу възпалителното състояние на кожата. Неговата почистваща основа е формулирана с много меки повърхностноактивни вещества и лесно се разгражда в околната среда.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване