Dermoscent Atop 7 Spot on – за лечение на атопичен дерматит за кучета и котки от 0 до 10кг. – 4 пипети в кутия

46.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Dermoscent Atop 7 Spot on – за лечение на атопичен дерматит, за кучета и котки до 10кг. – 4 пипети в кутия ПРЕДИМСТВА ATOP® spot-on е първият спот он, съдържаш изключително само натурални съставки, който подпомага възстановяването на кожната бариера и успокоява раздразнената кожа*. ПОДХОДЯЩО ЛИ Е ЗА МОЯ ЛЮБИМЕЦ? Раздразнена кожа, склонна към сърбеж: ATOP 7® spot-on е практичен отговор за успокояване и укрепване на кожата в допълнение към медикаментозното лечение. Между епизодите: редовната и непрекъсната употреба помага да се насърчи възстановяването на кожната бариера за по-добра естествена защита на кожата. МНЕНИЕТО НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ Използването на локални грижи за насърчаване на възстановяването на кожната бариера остава от съществено значение при мултимодалното управление на повтарящи се патологии като алергичен дерматит или атопичен дерматит. Благодарение на своите незаменими мастни киселини и фитосерамиди, ATOP7® spot-on е полезен и особено практичен отговор, който помага да се успокои и хидратира чувствителната кожа. Ветеринарно проучване* върху 28 кучета показа ползата от приложението на ATOP 7® spot-on за успокояването на кожата, предразположена към атопии. 16 атопични кучета бяха третирани с ATOP 7® spot-on и ATOP 7® шампоан веднъж седмично в продължение на един месец в допълнение към медикаментозното лечение, докато 12 атопични кучета продължиха лечението си с лекарства без допълнителни грижи. Ефектите на ATOP 7® са демонстрирани в сравнение с групата без топикална грижа: Козметично подобрение **: +71% Помага за намаляване на сърбежа: -72% * Топикалната терапия със спот-он и шампоан, съдържащ есенциални мастни киселини и други естествени екстракти, повишава ефикасността на локиветмаб при кучешки атопичен дерматит и забавя пристъпите на заболяването: единно – сляпо, рандомизирано, контролирано проучване ** Критерии, отчитащи качеството на козината, хидратацията на кожата, пърхота, миризмата ОТЗИВИТЕ НА СТОПАНИТЕ «Пипетите са супер удобни за използване. Тъй като нямаме много време у дома, успявахме да приложим този продукт лесно, за 3 секунди веднъж седмично и да забележим значителна разлика в нашето куче след няколко седмици. »Нуйн Т.« «Винаги се притеснявам, че всяка пролет се налага да употребявам лекарства, когато кучето ми започне да се чеше! Благодарение на тази естествена грижа, Нина се чеше определено по-малко тази година! »Клер М. «Продукт, удобен за използване. Много ефективно за моето куче с големи кожни проблеми. »Fabienne A «Козината а кучето ми порастна, сега се чеше много по-малко и козината е блестяща. Галус вече няма лоша миризма. »Джаки П.
КАКВО СЪДЪРЖА? Овлажняващо конопено масло, богато на незаменими мастни киселини (Омега 3 и 6), незаменими за вашите животни, но които те самите не могат да синтезират. Липиден комплекс, извлечен от пшенични зърна, богати на серамиди, както и на незаменими мастни киселини. Синергичен комплекс от перфектно дозирани етерични масла, богати на куркума, галутерия и екстракт от дърво Кандея с успокояващи свойства. Фито биодифузен агент позволява дифузията на съставките върху цялото тяло на животното от 1 точка на приложение благодарение на себума, естествено присъстващ на кожата. УПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА 1 пипета на седмица докато е необходимо Масажиране не е необходимо. Ефективният биодифузен агент позволява равномерно разпределение на продукта върху цялото тяло на животното от една точка на приложение. Препоръчва се да не се къпе животното 2 дни преди и 2 дни след приложението, за да се предотврати преждевременното елиминиране на себума, естествено присъстващ на повърхността на кожата на животното, преди пълната дифузия на активните съставки. Няма известно взаимодействие за комбинирана употреба с друго спот-он За животни с дълга или много гъста козина измийте мястото 24 часа след нанасянето, за да отстраните потенциалните остатъци от продукти върху козината на животното.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване