Dermoscent Atop 7® HYDRA SPRAY – ХИДРАТИРАЩ И ЗАЩИТАВАЩ СПРЕЙ – МИСТ

35.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Суха или алергична/атопична кожа: кожата на вашия домашен любимец може да бъде временно суха (климатични условия, след шампоани…) или по-трайно в случаи на атопия. Ето защо е важно да хидратирате и поправите кожната бариера, за да подобрите комфорта на вашето животно. Сухота на кожата, предизвикана от лечения: повтарящата се употреба на определени лекарства или молекули (например хлорхексидин или стероиди) може да изсуши кожата, поради което е необходимо да се балансира с рехидратираща грижа. ATOP 7® Hydra Spray е натурален хидратиращ спрей-мист с уникален пре- и пробиотичен комплекс за действие 2 в 1: хидратация и баланс. ATOP 7® Hydra Spray е препоръчителен при: Суха или склонна към атопия/алергии кожа Предизвикана сухота на кожата поради медицински процедури или агресивна козметика Сухота на кожата поради климатични или екологични условия Указания за употреба   Впръскайте срещу посоката на растежа на косъма, докато кожата се намокри, веднъж до два пъти дневно. Ефектът на „мъглата“ позволява хомогенно нанасяне върху голяма площ. Няма нужда да разнасяте продукта с ръце или да избърсвате. Горчивият му вкус обезсърчава животните от облизване. Съставки със 100% естествен произход: Хидратиращо масло от конопено семе, богато на есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6), от съществено значение за вашите животни, но които те не могат да синтезират сами. Хидратиращ Натто (ферментирали соеви зърна) и глицерин на растителна основа Защитен екстракт от червени микроводорасли създаващ ефекта на „втора кожа“. Пре- и пробиотичен комплекс за подпомагане на регулирането на кожната микрофлора, като по този начин стимулира естествената защита на кожата Горчивото етерично масло от портокалово дърво обезкуражава облизването, като оставя деликатен естествен аромат.
Съвет: Сухата кожа, независимо дали е хронично или временно състояние, може да бъде причина на дискомфорт за домашния любимец. В този случай трябва да бъде препоръчани рехидратиращи продукти. Сред случаите на временна кожна сухота е ятрогенната сухота или такава, която е предизвикана от медикаментозно лечение (пример: хлорхексидин или стероиди). За да се противодейства на тази сухота и да се подобри състоянието на кожата, по време и след курса на лечение, могат да се прилагат овлажняващи продукти. Атопичната кожа, от друга страна, е хронично суха, с дисбаланс на микрофлората. Ето защо, в допълнение на овлажняването, е много полезно да се стимулират естествените защитни сили на кожата, например с пребиотици и пробиотици, които да подпомогнат благоприятната микрофлора и да потиснат неблагоприятната. Така кожата е по-хидратирана и защитена. Ефикасност:  Ветеринарно медицинско изследване, проведено при 13 кучета и котки. Измерване на хидратацията на кожата с корнеометър преди и веднага след нанасяне, след това 15 минути, 30 минути, 60 минути и 120 минути след нанасяне. Ниво на хидратация след 2 часа: +65% Опаковка: 200 мл

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване