Credelio 12 mg от 0,5 до 2 кг – 1бр. табл.

24.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Credelio 12 mg / Кределио 12 мг таблетки за дъвчене за котки от 0,5 до 2 кг – 1бр. табл. Активна субстанция: Credelio 12 mg таблетки за дъвчене за котки (0,5–2,0 kg) Credelio 48 mg таблетки за дъвчене за котки (>2,0–8,0 kg) Видове животни, за които е предназначен ВМП: Котки. Терапевтични показания: За лечение на опаразитяване с бълхи и кърлежи при котки. Този ветеринарномедицински продукт има незабавен ефект и способност да убива бълхи (Ctenocephalides felis и C. canis) и кърлежи (Ixodes ricinus) в продължение на 1 месец. Бълхите и кърлежите трябва да се прикрепят към гостоприемника и да започнат да се хранят, за да бъдат изложени на въздействието на активната субстанция. Ветеринарномедицинският продукт може да се използва като част от лечебната стратегия за контрол на алергичен дерматит, причинен от бълхи (flea allergy dermatitis–FAD). Противопоказания: Да не се използва при свръхчувствителност към активната субстанция или към някой от ексципиентите. Неблагоприятни реакции: От данните за безопасност след пускането на продукта на пазара има много редки съобщения за повръщане, което обикновено преминава без лечение.
Доза и начин на приложение: Перорално приложение. Овкусеният ветеринарномедицински продукт следва да се прилага в съответствие с таблицата по-долу, за да се гарантира еднократна доза от 6 до 24 mg лотиланер/kg телесна маса. При котки с телесна маса над 8 kg, използвайте подходяща комбинация от наличните концентрации, за да приложите препоръчаната доза от 6 – 24 mg/kg. Прилагайте ветеринарномедицинския продукт по време на хранене или до 30 минути след хранене. За оптимален контрол на опаразитяванията с бълхи и кърлежи, ветеринарномедицинският продукт трябва да бъде прилаган на месечни интервали през целия сезон, през който се наблюдава наличие на бълхи и/или кърлежи, в зависимост от местната епидемиологична обстановка. Специални условия за съхранение на продукта: Този ветеринарномедицински продукт не изисква никакви специални условия за съхранение.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване