CHICOPEE JUNIOR – 400гр КОНСЕРВА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА С ПИЛЕШКО И ПАТЕШКО МЕСО

SKU 919 Категории , Brand:

3.80лв.

Консерва за кучета Chicopee Junior е пълна с вкусно месо като рецептата ѝ е специално съобразена, за да отговори на нуждите на подрастващите лаещи приятели. Съдържа птиче и патешко месо, картофи, моркови и грах. Добавени са още биотин и витамини, за да се подсигури доброто здраве на развиващия се организъм. Това е рецепта без глутен и соя. Съдържа калций и фосфор, подпомагащи израстването на скелета. Добре балансирано пълноценно меню, което отговаря на изискванията на подрастващите четириноги.
Консерва за кучета Chicopee Junior е с: 83.8% пресен микс от месо и пилешки бульон; 16.2 други ценни съставки; 0% зърнени култури, съдържащи глутен. Състав: 60% Месо и животински продукти (от тях 26% патица, 26% пиле), 23.8% месен бульон, 10% зеленчуци (5% картофи, 3% моркови, 2% грах), 5% оризово брашно, 1% минерали, 0.2% масло от сьомга.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване