BEAPHAR URINARY BITS – ХРУПКАВИ ХАПКИ ЗА КОТКИ ПРИ ПРОБЛЕМИ С УРИНАРНИЯ ТРАКТ 35гр.

SKU 5606 Категории , Brand:

4.80лв.

Идеално лакомство за котки, които живеят в двора или у дома. Препоръчва се за котки с проблеми в уринарния тракт. Често е трудно да направиш правилния избор, когато търсиш лакомсво, с което да поглезиш котка с диетични специални изисквания. Beaphar Urinary-Bits са хрупкави джобчета, подходящи за всички мъркащи любимци, но най-вече за тези, които страдат от проблеми с уринарния тракт. Те имат ниско съдържание на калций и мазнини и са с ценни Омега 3 и Омега 6 мастни киселини за укрепване на здравето на вашата котка. Тези незаменими мастни киселини не само са полезни за метаболизма на котката и имунната система, но също така осигуряват здрава кожа и лъскава козина.
Beaphar Urinary-Bits съдържат червени боровинки на прах за насърчаване здравето на пикочния мехур. Ниските нива на витамин D и калций спомагат да се предотврати образуването на камъни в него и по този начин защитават срещу увреждане на стената му. Beaphar Urinary-Bits: Ниско съдържание на калций и мазнини: също подходящ за котки с наднормено тегло; С вкус на сьомга; Подържат здрав уринарен тракт; С ценните Омега мастни киселини; С високо съдържание на витамини: пиридоксин (витамин В6) и витамин Е; С червени боровинки.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване