BEAPHAR SKIN & COAT BITS – ХРУПКАВИ ХАПКИ ЗА КОТКИ ЗА КРАСИВА КОЗИНА

SKU 5601 Категории , Brand:

4.80лв.

Заедно с кожата козината защитава котките от топлина, студ, вятър, дъжд, а също така и предоставя сензорни данни за околната среда. Освен това лъскавата козина изглежда красива и доставя удоволвствие при допир, но знаете ли, че е съставена почти изцяло от протеин. Без него, мазнините, витамините и минералите, които са от съществено важно значение за развитието ѝ, козината може бъде мазна, да има повишен риск от сърбеж или да бъде суха и да има усилен косопад. Ето защо малцовите хапки за кожа и козина могат да бъдат вашето решение. Тези лакомства са със специална формулирана паста, която е с високо съдържание на протеин. Съдържа Омега 3 и Омега 6, мастни кисилини и витамин А, необходими за растежа и възтановяването на козината и витамин Е, който действа като натурален антиоксидант за клетките на кожата. Също така хапкиките съдържат биотин и витамин B, които подпомагат развитието организма. Продуктът съдържа естествени съставки, които могат да доведат до разлика в цвета на отделните хапки. Дозировка: до 10 хапки на ден. Винаги осигурявайте наличие на прясна вода. Съхранение: да не се съхранява при темература над 25°С. Да сесъхранява на сухо мястo. Да се използва до 3 месеца след отваряне. Добавка към храната за котки!
Съдържание: зърнени култури, семена, мляко и млечни продукти, месо и животински продукти, масла и мазнини, минерали, дрожди. Производител: Beaphar, Холандия

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване