BEAPHAR МУЛТИВИТАМИННА ПАСТА ЗА КОТКИ 100гр.

14.00лв.

Мултивитаминна паста за котка Beaphar съчетава витамини и таурин и е чудесен помощник в поддържането на здравето на котката. Освен това помага за постигането на здрава кожа и блестяща козина. Направена е от внимателно подбрани съставки с естествено високи нива на хранителни вещества и витамини, необходими за пълноценното развитие на животното. Мултивитаминна паста за котка Beaphar е с лесносмилаемо мляко, което е източник на калций за здрави кости и зъби. Приемането на таурин в диетата пък е от съществено значение за котките, тъй като тялото им не може да го произвежда самостоятелно в достатъчно количество. Тауринът поддържа добро зрение и правилна сърдечна функция. Мултивитаминна паста за котка Beaphar съдържа и BIO-MOS, екстракт от дрожди, който спомага за поддържането на здрава флора на червата. Най-добрите съставки, специалната рецепта и процесът на приготвяне превръщат продукта в истинско лакомство. Много котки обичат да облизват пастата директно от тубата. Предимства на мултивитаминна паста за котка Beaphar:
Изключително вкусна; С мляко като естествен източник на калций; За здрава кожа и блестяща козина; За здрави кости и зъби; За добро здраве и правилна сърдечна финкция; С допълнителна порция таурин; С BIO-MOS за здрава чревна флора; Насърчава цялостното здраве на котките.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване