BEAPHAR LACTOL – СУХО МЛЯКО ЗА КУЧЕНЦА 500 гр

SKU 2522 Категории , Brand:

36.00лв.

Специално формулиран при: • Осиротели животни;• Многобройно кучило, което майката не може да изхрани;• Като помощно средство за отбиване;• Болни или оздравяващи домашни любимци;• Подходящо също за бременни. През 2018 г марката млека за домашни любимци Lactol навърши 100 години. Препоръчвано е от поколения развъдчици, защото е: – направено от истинско прясно мляко; – ултра филтрирано; – нискотемпературно изпаряване за запазване на полезните съставки; – с DHA – съдържа се в майчиното мляко и е важен елемент за градежа на мозъка и възможността за разбиране и поддаване на обучение; – лесно смилаем суроватъчен протеин; – без протеин от грах и пшеница; – без рибно масло, което предизвика болки в стомаха; – без добавени животински мазнини, заменени с кокосово масло; – хомогенизирано и лесно за миксиране, дори ако е студено.
Lactol dog Кравето мляко не осигурява необходимото количество от протеини и мазнини, изисквани от малките кученца. Затова Beaphar Lactol dog осигурява правилния баланс на мазнини и всички необходими витамини и минерали, за да им дадете най-доброто начало в живота. Благодарение на много специален процес, протеинът се предлага в много смилаема форма и е много по-полезен за кученцата. Beaphar Lactol dog също съдържа богатство от есенциални аминокиселини, витамини и микроелементи. Beaphar Lactol dog е формулиран в съответствие с най-новите научни постижения в областта на храненето на кучето.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване