BEAPHAR КОМПЛЕКТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50гр.

15.00лв.

Beaphar Puppy Dental Kit съдържа всичко необходимо за грижата за денталното здраве на кученцето и за развитие на добри навици за зъбна хигиена. Стоматологична помощ е важна за кученцата, така както е и за хората. Точно като нас домашните любимци могат да страдат от плака, зъбен камък, лош дъх, заболяване на венците и пародонтоза. Създаването на добри навици за зъбна хигиена от самото начало е важна стъпка за опазването на кученцето от стоматологично заболяване по-късно в живота.
Започвайки четкане на зъбите по-рано, ще е по-лесно за едно кученце да свикне да се манипулира по този начин, подготвяйки се за живота с добро здраве на зъбите и устата. Комплектът включва четка за зъби и паста за зъби с вкус на черен дроб.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване