BEAPHAR JOINT CARE SNACK – ЛАКОМСТВО С АГНЕШКО ГОВЕЖДО И ПИЛЕШКО 175гр.

12.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

Никое куче няма да откаже от снакса за кучета Beaphar Joint Care Snack. А причината за това е страхотният вкус на агнешко, говеждо и пилешко. Добавени са също глюкозамин и екстракт от зеленоуста мида, които подпомагат здравите стави, както и развитието и поддържането на сухожилията и съединителната тъкан. Апетитно лакомство с вкус на месо. Припомняме, че глюкозаминът доказано подпомага изграждането на хрущялите и на свой ред възстановява ставната тъкан, което позволява по-плавно движение на ставите и връзките. Екстрактът от зеленоуста мида пък е естествен източник на хондроитин и ще спомогне за поддържането на здрав хрущял. Зеленоустата мида на прах пък е естествен източник на хиндроитин, който също спомага за поддържането на здрав хрущял и често се използва в здравеопазването при хората поради своите противовъзпалителни ефекти. Размерът, теглото, възрастта и скоростта на растеж могат да увеличат напрежението на ставите и проблемите да се задълбочат. Ако забележите промяна в поведението на вашето куче, като нежелание да ходи на разходка или проблем с изкачването на стълбите, то може да има възпалени стави. Употреба: За най-добри резултати хранете с една пръчка на ден като почерпка или награда. Може да се счупи на малки парченца и да се храни през целия ден. Кучетата трябва да се контролират по всяко време, докато се хранят. Снаксът не е подходящ за кучета под четири месеца. Винаги дръжте на разположение прясна питейна вода. Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Само за консумация от животни.
Състав: зърнени храни, месо и месни продукти ( 7% птиче, 4% говеждо, 4% агне), зеленчуци, зеленчукови протеини, масла и мазнини, мекотели и ракообразни ( 2% глюкозамин , 2% зеленоуста мида на прах) Анализ: суров протеин 23%, сурови фибри 0.5%, сурови масла и мазнини 4%, сурова пепел 4.5%, влага 16%, омега 6 0.2%.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване