BEAPHAR CANI COMFORT – УСПОКОЯВАЩ ДИФУЗЕР С ФЕРОМОНИ ЗА КУЧЕТА

SKU 1694 Категория Brand:

43.00лв.

Препоръчително е да се сложи в стаята, в която кучето прекарва по-голямата част от времето си. Използва се непрекъснато, не се изключва, когато излизате от къщата, нито през нощта. Сменете спрея след 30 дни или когато видите, че е празен. Използвайте един дифузер за площ 70 кв.м. Не включвайте в удължител, адаптер или конвертор. Не използвайте близо до отворени прозорци, врати, защото това ще намали ефективността.
Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort идва на помощ при проблемно поведение като лай, гризане на мебели, маркиране с урина, прекомерно облизване и драскане. Тайната му е във феромоните, за които е доказано, че намаляват общото безпокойство, причинено от ежедневен стрес. Предлага се в комплект с един пълнител с феромони. Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort съдържа феромон, който е разпознаваем моментално от кучетата. Той се произвежда естествено от женското куче, когато кърми кученцата си.  Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort е изключително лесен за употреба. Просто се поставя в контакта в избрана от вас зона на дома и ще се грижи за спокойствието на лаещото четириного в следващите 30 дни. Подходящ е за кучета от всички възрасти. Насърчава чувствата на успокоение и безопасност. Как се използва дифузерът?

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване