APOQUEL 3.6 мг. – 10 табл. в блистер

45.00лв.

Внимание!

При поръчка на ветеринарни храни/обезпаразитяващи средства, предварително трябва да сте се консултирали с ветеринар!

За какво се използва Apoquel? Apoquel се използва при кучета за лечение на прурит (сърбеж), свързан с алергичен дерматит (възпаление на кожата). Използва се също за лечение на атопичен дерматит при кучета. Лечението трябва да започне с доза 0,4 – 0,6 mg на килограм телесно тегло два пъти дневно за максимум две седмици. След това лечението може да бъде продължено със същата доза, прилагана веднъж дневно. За подходящата концентрация на таблетките и броя на таблетките, които трябва да бъдат приложени, вижте таблицата с дозиране в листовката. Как действа Apoquel? Активната субстанция в Apoquel, оклацитиниб, е имуномодулатор (лекарство, което променя активността на имунната система), който блокира действието на ензими, познати като Янус киназа. Тези ензими играят важна роля в процесите на възпаление и сърбеж, включително на процесите, участващи в алергичния дерматит и атопичния дерматит при кучета. Чрез блокиране на тези ензими Apoquel намалява възпалението и сърбежа, свързани със заболяването.
Какво представлява Apoquel? Apoquel е ветеринарномедицински продукт, който съдържа активната субстанция оклацитиниб (oclacitinib). Apoquel таблетки се предлага в три различни концентрации (3,5 mg, 5,4 mg и 16 mg), за да се обхване целият диапазон на телесна маса при кучета.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване