ANIMONDA INTEGRA PROTECT – АГНЕШКО И АМАРАНТ – 400гр.

SKU 1013 Категории , Brand:

6.20лв.

Лечебна храна за куче Animonda Integra Sensitive – за чувствителни към храната или алергични. Integra Sensitive с агне и амарант е разработена от ветеринарни лекари, за да лекува няколко различни болестни състояния наведнъж. За какво помага консерва за кучета Animonda Integra Protect Sensitive с агнешко и амарант? Хронична бъбречна недостатъчност (при котки и кучета); Превенция на камъни от струвит или калциев оксалат (при котки); Захарен диабет (при котки); Наднормено тегло (при котки и кучета); Остеоартрит (при котки и кучета); Хранителна алергия (при котки и кучета); Остра диария (при котки и кучета). Линията Intetegra® Sensitive за чувствителни кучета се предлага в разфасовка от 400 гр в два варианта: агне + амарант пиле + пъщърнак Линията на Animonda – Integra Protect Sensitive без зърно е произведена в Германия. Това е специално разработена храна за кучета с хранителна непоносимост, която най-често има като последствие сърбеж и разстройство. Използването само на един източник на протеин и един източник на въглехидрати (без зърнени култури) може да премахне този проблем. В същото време благодарение на специалния състав образуването на струвит и калциев оксалат е предотвратено. Integra Protect съдържа много фибри и е с чудесен вкус.
С агне и амарант Състав: Агнешко (58%), амарант (2,5%), калциев карбонат, рапично масло (0,4%), натриев хлорид. С пиле и пъщърнак Състав: Пиле (60%), пащърнак (5%), калциев карбонат, масло от рапица (0,5%), натриев хлорид.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване