ANIMONDA INTEGRA PROTECT RENAL CAT – ПРИ ПРОБЛЕМИ С БЪБРЕЦИТЕ 100гр.

SKU 5561 Категории , Brand:

3.00лв.

Серия Integra Protect от Animonda за котки с наднормено тегло, оскалатни камъни и струвитни камъни Въз основа на проучвания на ветеринарните лекари проблеми като наднормено тегло, ограничена функция на бъбреците и склонност към камъни в бъбреците принадлежат към тези болестни състояния, от които котките са все по-често засегнати. Една индивидуална, свързана с вида на заболяването диета, трябва в подобни случаи обезателно да е свързана с терапевтичните мерки на ветеринарен лекар. Затова хранителна терапия, която е внимателно подбрана, може да предпази от по-нататъшни рискове, допълнително да стимулира здравето на животното, като същевременно подпомогне лечебните процеси. Диетична терапия за котки Днес е безспорно, че като и при нас хората, някои болестни състояние при котките изискват, освен основните мерки за лечение на лекарите, и индивидуална според вида на заболяването на организма целенасочена форма на хранене. Този факт е в основата на разработката на диетичната линия храна Integra Protect. Integra Protect подпомага лечението и предлага ефективна концепция за терапия. Диетичната храна Integra Protect от Animonda на практика приема задачата на хранителен мениджмънт по време на неизбежното заболяване или при хронично заболяване – през целия живот на котката. Разликата при храненето на нормални и здрави животни се състои в това, че при рецептите за Integra Protect относно съдържанието на хранителни и минерални вещества са индивидуално ориентирани към съответното болестно състояние. Integra Protect е пълноценна основна храна, която покрива изцяло потребността на болната котка по време на здравословните и проблеми. На високата приемственост е отделено специално внимание, защото по време на болест животните показват много голяма чувствителност към приема на храна. Добавянето на други „запълващи” хранителни вещества и снаксове трябва да се минимизира, тъй като по този начин се застрашава успехът на терапията. Integra Protect е за котки с наднормено тегло. Помага чрез редуциране на калориите, висококачествен протеин и баластни вещества при отслабването. Integra Protect помага и при оскалитни камъни. Протеиновото и фосфорното съдържание е съгласувано с намалената възможност за обмяна на веществата при животни с проблеми в бъбреците и покрива съответно нарасналата потреба на витамин D3. Integra Protect е добър избор и при струвитни камъни. Тя цели чрез редуцираното съдържание на магнезий и съдържанието на други полезни вещества да противодейства на образуването на камъни.
Integra Protect Renal e профилактична храна в три разновидности – пиле, пуйка и говеждо. В нея няма никакво зърно. Котките с ограничена функция на бъбреците се нуждаят от специална храна с редуцирано съдържание на фосфор и протеин. Типично за това болестно състояние са проблемите при уриниране. Възможността на бъбреците да изхвърлят определени крайни продукти на белтъчния синтез също е намалена. Прекалено високи нива на протеин, може да попречат на нормалната функция на бъбреците. Предложените в Integra Protect протеини са много ценни, именно защото, въпреки изискването за занижено количество протеин, могат точно да покрият нуждите на котката. Ограничената функция на бъбреците прави необходимо и лекото повишаване на нивото на витамин D3. Много добрата приемственост и лесното усвояване са важни за храната на котките с проблеми с бъбреците. В интерес на оптималното приемане на храна, трябва да разпределите дажбите на вашата котка 3 пъти дневно. При хронични болести е важно дългогодишно да храните вашата котка изключително и само с диетична храна. Добавянето на други хранителни добавки, остатъци от масата и други храни трябва да бъде избегнато, за да не се застраши успехът на терапията. Чрез целенасочено намаляване през дълъг период от време на количеството фосфор, продължителността на живота на хронично болни котки от бъбречна недостатъчност може да бъде повишена.  Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 – 375 гр. *******************************************************************

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване