Animonda GranCarno Adult говеждо + агне, 400 гр

SKU 6132 Категории , Brand:

4.40лв.

Линията GrabCarno®, произведена в Германия от Animonda GmbHпредлага прясно месо за израснали кучета. Продуктите на GrabCarno® придружават вашето куче във всеки стадий от живота му: GranCarno® Junior за малки, GranCarno® Adult за израснали и GranCarno® Senior за кучета над седем години. Специалната селекция от прясно месо за всяка серия Animonda GranCarno® подпомага балансираното меню на вашия домашен любимец. Минералното съдържание и размерът на храната са съобразени с възрастта на кучето. Типичната структура на месото е напълно запазена и това може ясно да се види, а вкусът е истински и неповторим, което кучето цени повече от всичко. Чистото месо прави най-доброто впечатление, особено на вашия четириног приятел. Куче подушва и харесва разликата и това може да се види.

Чисто прясно месо без никакви добавки, оцветители и консерванти.

Предлага се:

GranCarno® Adult, 400 гр – месо коктейл

GranCarno® Adult, 400 гр – говеждо + агне

GranCarno® Adult, 400 гр – говеждо + пиле

GranCarno® Adult, 400 гр. – говеждо и патешки сърца

GranCarno® Adult, 400 гр. – дивеч

GranCarno® Adult, 400 гр. – говеждо

GranCarno® Adult, 400 – говеждо + пуйка

GranCarno® Adult, 400 – говеждо + сърца

GranCarno® Adult, 800 гр – говеждо + агне

GranCarno® Adult, 800 гр – говеждо + пиле

GranCarno® Adult, 800 гр – месо коктейл

GranCarno® Adult, 800гр – пиле + дивеч

GranCarno® Adult, 800гр – говеждо + сърца

GranCarno® Adult, 800гр – говеждо

GranCarno® Adult, 800 гр. – говеждо и патешки сърца

******************************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

Безплатна стандартна доставка при онлайн покупка на стойност над 80 лева (продуктовата обща сума не включва артикули, които се вземат от магазина; общата сума на продуктите се изчислява след всякакви отстъпки или купони). Поръчките обикновено пристигат в рамките на 3-6 работни дни.

Връщане и отказване